Бисквитки

понеделник, 3 декември 2012 г.

Крими хроника


На 02.12.12г., в 19.45 часа в гр.Враца, кръстовището между ул. „Екзарх Йосиф” и ул.”ген. Леонов”, лек автомобил „Форд” управляван от Н.К./53г./ от гр. Враца, блъснал лек автомобил „Тойота”, управляван от Г.П./52г./ от с. Челопек. Причини: неправилна маневра и употреба на алкохол- 1,38 промила от водача Н.К. Пробата за алкохол на другия водач е отрицателна.
В 07:00ч. на улица в гр.Б.Слатина възникнал скандал между Т.Т./41-годишна/ и В.Л./39г./. Двете лица живеят на семейни начала. Иззети са два сигнални пистолета, единият от които е пригоден за стрелба с бойни патрони. Образувано е дознание.
В района на Кооперативен пазар- с.Борован, служители на РУП-Б.Слатина са извършили проверка на две сергии ползвани от жители на село Буковлък и гр. Берковица. Иззети са общо 8.5 кг. нарязан тютюн, без български акцизен бандерол.
А в района на Кооперативен пазар - с.Малорад, служители на РУП-Б.Слатина са извършили проверка 4 търговски сергии ползвани от жители на гр. Криводол, село Буковлък, гр. Червен бряг. Иззети са 25 килограма нарязан тютюн, без български акцизен бандерол.

Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар