Бисквитки

петък, 21 декември 2012 г.

Крими хроника

След ОИМ за кражба на 3 метални П-образни винкела с дължина около 2м., извършена на 22/23.11.2012г. от гараж в с.Челопек е установено, че извършител е лицето П.П./23г./ от същото село.
За кражба на метални профили, метални тръби, отпадъчно желязо и ел.поводници, всичко на обща стойност около 200лв., извършена на 12.12.2012г., къща в село Фурен е установено, че извършители са лицата: П.М./29г./ от с.Фурен , криминално проявен, Д.В./30г./ от гр. Враца.
На 20.12.2012г., служители на ОД МВР Враца проведоха СПО с цел превантивни мерки по ограничаване на противообществените прояви и престъпленията, свързани със скитащи, просещи и безнадзорни деца, както и опасността да станат обект на престъпни посегателства в районите на магазините от големите търговски вериги. Проверени са районите на магазините: “КАУФЛАНД”, „БИЛА”, „ПЕНИ”, „ЛИДЪЛ” и „Т-МАРКЕТ”. Не са установени противообществени прояви и престъпления, свързани със скитащи, просещи и безнадзорни деца.
В 22:20ч. в гр.Мездра е спрян за проверка лек автомобил ”ВАЗ”, управляван от П.М./39г./ от гр.Мездра. Пробата за алкохол е положителна- 1,80 промила. Образувано е дознание.
В 19:20ч. от тел.112 е получено съобщени, че в района на каменна кариера край село Върбешница, по време на работа е загинал 30-годишен мъж от гр. Сандански, водач на автомобил „ДАФ” с прикачено ремарке. Установено е, че след като спрял автомобила, водача слязъл без да задейства ръчната спирачка. Автомобилът потеглил и го притиснал към автомобил- фадрома. Образувано е дознание.
В 22:15ч. от тел.112 е получено съобщение, че в гр. Враца бул.”Никола Войводов” № 7, гори лек автомобил „Субаро”. Огънят е спукал предното панорамно стъкло, обгорели са други части на автомобила. Собственикът сам е потушил огъня. Образувано е дознание.

 Регионален говорител на МВР:
  Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар