Бисквитки

сряда, 19 декември 2012 г.

Деца във Врачанската болница получиха подаръци

Седемнадесет деца, настанени за лечение в МБАЛ „Христо Ботев” АД – Враца, получиха вчера Коледни подаръци. Приятната изненада върна усмивките по лицата на девет малчугани в Детско отделение и осем хлапета в Детска хирургия. С нескрито любопитство и блясък в очите малките пациенти изваждаха от луксозните опаковки какво ли не: тетрадки, моливи и флумастери, дрешки, играчки и др., но всяка кутия съдържаше задължително лакомства, четка и паста за зъби, шал и шапка. Отделно от това за всеки имаше по една Библия за деца и книжка, отразяваща Рождествената история. 
Малките пациенти във Врачанската болница получават за трета година Коледни пакети, приготвени от германски семейства и дарени за „Операция Рождествено дете”. Проектът е на Международната организация „Самарянска кесия”, в рамките на която подаръците от единадесет държави достигат до сто двадесет и четири страни в цял свят, в т.ч. и България.


1 коментар:

  1. Всеки трябва да получи своят шанс в живота си и да му бъде помагано когато има нужда. Блога ви е удивителен и дано постоянно да помагате на децата...." приятната изненада върна усмивките по лицата на девет малчугани в Детско отделение и осем хлапета в Детска хирургия. С нескрито любопитство и блясък в очите малките пациенти изваждаха от луксозните опаковки какво ли не: тетрадки, моливи и флумастери, дрешки, играчки ..." както се казва нека споделим това което имаме по две на някой, който няма нищо.

    ОтговорИзтриване