Бисквитки

понеделник, 15 октомври 2012 г.

Стадион „Христо Ботев“ не е кварталната кръчма



Във връзка с появилите се информации в медиите за „стягане на хореография и чалга певица“, уж организирани от феновете за срещата „Ботев“ - „Лудогорец“, единственият официално-регистриран фен клуб на „Ботев“-Враца съобщава, че
се разграничава напълно от подобни начинания. Ние не смятаме, че феновете във Враца могат да бъдат привлечени да подкрепят любимия си отбор с несвойнствени за футбола мероприятия като чалга концерти на никому-неизвестни, оскъдно облечени жени. Стадион „Христо Ботев“ не е кварталната кръчма и е недопустимо на плакатите за футболна среща с шампиона на България да присъстват снимки на поп-фолк изпълнители в предизвикателни пози.
Държим всякакви кампании за повишаване интереса към футбола в града да бъдат добре премисляни и съгласувани с всички, които обичат „Ботев“, преди да се организират откровено обидни за институцията „Ботев“-Враца кръчмарски концерти. Вярно е, че държавата ни често е отъждествявана с чалгата и цялото ни общество е пропито от нея, но за всичко си има време и място, а футболният терен е място за мъже с бутонки, а не кукли с токчета!
От феновете на ПОФК „Ботев“-Враца

Няма коментари:

Публикуване на коментар