Бисквитки

петък, 19 октомври 2012 г.

Над 200 души посетиха изнесените приемни на ОИЦ - Враца




            Изнесени приемни дни стартира ОИЦ Враца в областта. За по-малко от две седмици екипът на центъра посети Хайредин, Мизия, Роман, Криводол и Борован. На място бяха информирани гражданите на общините за възможностите, които предоставят оперативните програми и приоритетите за следващия програмен период. Голям интерес предизвикват отворениите схеми на ОП „Развитие на човешките ресурси“ – „Аз мога повече”, „Създаване на заетост на младежите чрез осигуряване на възможност за стаж” , „Подкрепа за предприемчивите българи“, „Безопасен труд“ и др.
Чрез изнесените приемни дни Областен информационен център Враца цели да достигне  до максимално широк кръг от хора, които да се запознаят с политиката на ЕС и Оперативните програми. В следващите дни предстоят срещи и в останалите общини от областта.
 ОИЦ – Враца е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Виктория Гарванска

Няма коментари:

Публикуване на коментар