Бисквитки

сряда, 19 септември 2012 г.

Крими хроника

На 19.09.2019г., служители на Сектор „Противодействие на икономическата престъпност”-ОД МВР Враца, проведоха специализирана полицейска проверка с цел: пресичане, разкриване и документиране на закононарушения при търговията, транспортирането и съхранението на акцизни стоки без български акцизен бандерол. В къща в с.Пудрия, собственост и обитавана от П.А./57-годишна/, полицейските служители откриха 216 кутии цигари, без български акцизен бандерол. По случая е образувано дознание за престъпление по чл. 234 от НК. 
На 19.09.12 г., служители на ОД МВР Враца съвместно със служители от агенция Митници, извършиха проверка в търговски обект в гр.Б.Слатина. Намерени и иззети са 42 кутии с цигари, без български акцизен бандерол.
На 19.09.2012 г., в гр. Козлодуй, катастрофират: лек автомобил „Фиат”, управляван С.С./22г./- неправоспособен водач от гр. Козлодуй, и лек автомобил ”Фолксваген Пасат”, управляван от Л.А./46г./ от гр. Козлодуй. Пробите за алкохол са отрицателни. Причина за катастрофата- неправоспособност и неправилна маневра от страна на водача С.С.
Регионален говорител на МВР:
гр. Враца Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар