Бисквитки

вторник, 14 август 2012 г.

ВЪЗНИКНАЛИ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД МВР - ВРАЦА


На 12.08.12г. в 21.23ч. в УП”Криводол” е получен сигнал   от  служител във фирма „Алкател Лусент”,който е заявил,че на същата дата около 21.00ч. при изпълнение на служебните си задължения съвместно с колегата си А. Ц.  от гр.Враца   по отстраняване на повреда на кабел по трасе между гр.Криводол и с.Осен Н.Л. е нанесло побой на колегата му  А. Ц,изразяващ се в удари с юмруци и ритници в областта на главата.От проведените ОИМ се установи,че извършител на деянието е В. Й от гр.Враца   служител на фирма „Агро Холд” ЕООД-гр.София. По данни на извършителя на деянието   длъжностните лица на фирма   „Алкател Лусент” са навлезли в селскостопански блок с пшеница,арендувана от фирма Агро Холд” ЕООД-гр.София. 
По случая в РУП-Враца е образувана преписка .
 На 13.08.12г. в ОДЧ на РУП-Б.Слатина е получено съобщение от  служител „Алкател Луцерн България” ,че на 12/13.08.12г. в землището на с.Борован , Н.И след изкопаване на канал  е извършил кражба на 100 метра телефонен   на стойност около 3000 лв.   
Започнато е до съдебно производство.  
10.45ч в ОДЧ на РУП-Б.Слатина от тел.112 е получено съобщение от жителка на  с.Борован  ,който е заявил за  извършена кражба на   90лв от домът и.          
От проведените БОИМ се установи,че извършител на кражбата е лицето Ц. Б.   от с.Борован     
По случая е образувано ДП .
B 14,35 ч. в ОДЧ на РУП-Козлодуй, е получено съобщение  , че в земеделски масив  , намиращ се в землището на с.Гложене, засят с царевица, неустановени лица извършват кражба на царевица. На място е установено, че четири лица от с.Гложене,   с 3 бр. конски каруци са извършили кражба на 500 кг. царевица. Лицата са приведени в РУП-Козлодуй, снети са им обяснения по случая и са освободени. Царевицата обект на кражба и каруците са иззети и се намират на съхранение в РУП-Козлодуй.
По случая в РУП-Козлодуй е започнато ДП  .
B РУП Оряхово е получено съобщение от   с.Крушовица   , че за времето от 13.00ч. до 14.00ч. на 13.08.2012 год. от магазин за строителни материали частна собственост   е извършена кражба на сумата от 2000лв. намиращи се в не заключено чекмедже.              
           Образувано е ДП .
           От проведените ОИМ и ПСД се установи ,че извършител на кражбата е лицето В. В.   работник във фирмата.Парите са намерени и иззети.            

Няма коментари:

Публикуване на коментар