Бисквитки

петък, 4 май 2012 г.

Hачало на съвместно сътрудничество



Младежкият дом във Враца подаде ръка на Младежкото сдружение „Бъдеще за младежите на Бърдарски геран“ с надежда и желание за бъдещи успешни инициативи.  След неколкократни разговори между Флориян Мичев, председател на сдружението, и Ваня Иванова, директор на Младежкия дом във Враца първата среща вече е факт.
младежиНа 3 май Дневният център за работа с деца „Палкенче“ в Народно читалище „Съединение-1923“ в Бърдарски геран приюти младежи от сдружението и експертите от Враца, които работят по проекта „Младежки информационно-консултантски център“ на Младежкия дом във Враца. Д-р Ирена Виденова, психологът Цвети Иванова, юристът Румяна Тодорова и Илияна Райковска, консултант по европейска интеграция, се срещнаха и почти два часа разговаряха с младежите от Бърдарски геран.
Очертани бяха нови инициативи, съвместни проекти, включително и с младежки организации в селата на банатските българи в Румъния и Сърбия, което дава отлична възможност на младите хора да общуват пълноценно, да развиват своя потенциал и не на последно място да осъществяват мечтите си заедно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар