Бисквитки

сряда, 2 май 2012 г.

НАП продава на търг „Кино Москва”


ТД на НАП-Велико Търново продава на търг „Кино Москва” и луксозно ателие-мезонет в Плевен. Киносалонът заедно с вътрешно фоайе е в много добро състояние. През 2005 г. сградата законно е преустроена в дневен и нощен бар. В обекта са разположени отделни зали за консумация на две нива с 86 места, оформени са сепарета и високи места за сядане, дансинг, пет бар-бюфета, кабинка за дисководещ. Изпълнени са всички изисквания за санитарно-битово обслужване, акустика, звукоизолация, успешна евакуация. Началната продажна цена е 1 058 400 лева. Огледът продължава от 7 до 15 май, търгът с тайно наддаване е насрочен за 18 май.
Друг атрактивен имот на изгодна цена, който НАП продава на търг, е луксозно ателие-мезонет, също в Плевен. Имотът се намира в идеалния център на града. Застроената площ на жилището, разположено на две нива, е 148 кв.м, а първоначалната тръжна цена е 65 хиляди лева. Огледът на мезонета ще се извършва от 7 до 11 май, търгът ще се проведе на 15 май.
Условията и правилата за провеждането на търговете са на разположение на интересуващите се както в офиса на приходната агенция в Плевен, така и на интернет-страницата на НАП – www.nap.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар