Бисквитки

събота, 28 януари 2012 г.

Подкрепяме кампанията „Да изчистим България за един ден”

В Областната аднинистрация се проведе работна среща  във връзка с  инициативата на бТВ  Медия груп  - „Да изчистим България за един ден”. На срещата присъстваха представители на Областна администрация, общините, РИОСВ, РИО и ПП”Врачански Балкан”.
            Ръководителят на проекта от страна на медията -  г-жа Мария Лазарова представи целите и идеите на кампанията, мащабите на проекта, информация  за лицата, фирмите и институциите, които са заявили подкрепа за инициативата. Бяха обсъдени възможностите за практическа подкрепа, свързана с реализацията на проекта. „Да изчистим България за един ден!” е най-мащабният обществен проект в страната и броят на подкрепящите ни институции, организации и доброволци непрекъснато нараства”, заяви госпожа Лазарова. Тя сподели с присъстващите,че кампанията на бТВ е спечелила награда за „Зелено събитие на годината”.
12 май е обявен за Ден за национално почистване.  Всички 28 Областни администрации вече са партньори на кампанията. Предстои да се мобилизират общините.

Няма коментари:

Публикуване на коментар