Бисквитки

понеделник, 9 май 2011 г.

Шахов опровергава

В отговор на непотвърдена информация, излязла в местните медии, Кметът на Община Враца запозна присъстващите журналисти с писмо от зам. министъра на околната среда и водите – г-жа Ивелина Василева относно Констатиран напредък в изпълнението на проект № 58111-65-256 „Интегриран проект за водния цикъл на гр. Враца”, в което се казва:
„ Във връзка с проведена на 21 април 2011 г. регулярна среща между представители на Община Враца и МОСВ за проследяване на напредъка по Интегриран проект за водния цикъл на гр. Враца”, с настоящото бих желала да изкажа задоволството от предприетите действия от страна на Община Враца.
Отчетеното от Вас ускоряване на темповете по изпълнение на заложените дейности, спазването на поетите от общината ангажименти в договорените от МОСВ срокове и демонстрираната добра комуникация с експертите от Министерството е доказателство, че българските общини имат необходимия капацитет и желанието да се справят с предизвикателствата по усвояването на средствата, предоставени от Европейския съюз.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар