Бисквитки

вторник, 19 април 2011 г.

TV7 пристига във Враца


В четвъртък на живо от Враца ще се излъчва „Гореща точка” с Николай Бареков
Националната ефирна телевизия TV7 продължава своето мащабно турне под мотото „TV7 в България”, чиято следваща спирка са градовете Враца, Монтана и Видин. В периода 20-22 април телевизията ще излъчва част от програмата си от този регион, за да отрази местните проблеми, забележителности, таланти и актуални теми.
В сряда, 20 април, мобилната сцена на TV7 ще бъде позиционирана в центъра на Враца, от където през следващите три дни ще се осъществят преки включвания за новините и сутрешния блок на телевизията. Репортерите на TV7 ще бъдат и в градовете Монтана и Видин, от където също ще се правят преки включвания.
В четвъртък, 21 април, от центъра на Враца, точно пред паметника на Христо Ботев, Николай Бареков ще води сутрешния блок „БОдилник” и рубриката „Гореща точка”, а за доброто настроение на местните жители ще се погрижи рок примата Милена Славова, която ще изнесе свой концерт от сцената на TV7 в четвъртък вечер.
Като част от проекта „TV7 в България” ще се реализират и конкурсите „Бъдещите таланти на България” и „Момиче на времето”, в които ще може да се включат представителите на региона.
Проектът „TV7 в България” цели да скъси дистанцията между лицата от екрана и обикновения зрител и да даде възможност на хората от различни части на страната да споделят, както проблемите на техния град, така и нещата, с които се гордеят и които са се превърнали в символ на региона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар