неделя, 17 декември 2017 г.

ПП ГЕРБ - Враца организира Коледен празник в ж.к. „Дъбника”Много деца и техните родители се включиха в Коледния празник организиран от ПП ГЕРБ  - Враца, който се проведе в парка на ж.к. “Дъбника”. Началото на инициативата бе дадено с пристигането на Дядо Коледа и Снежанка, които бяха подготвили много изненади за най-малките. Народният представител инж. Петя Аврамова откри празника и  поздрави всички присъстващи, като пожела щастие и благоденствие във всеки дом.
„За нас най-важни са децата на Враца. Ние от ГЕРБ организираме за втора поредна година детски празник, за да бъдем с Вас и празнуваме заедно. Благодаря на всички колеги от ПП ГЕРБ – Враца, които положиха усилия за да организират тази прекрасна инициатива. Желая Ви да се забавлявате много, а изработените от децата картички ще бъдат използвани за благотворителна инициатива ”, каза Петя Аврамова.
Гост на Коледния празник бе и кметът на Община Враца Калин Каменов. Той поздрави организаторите от ПП ГЕРБ за инициативата и пожела на децата и техните родители да бъдат здрави и много щастливи.  
Децата зарадваха Дядо Коледа и Снежанка с много песни и стихчета. За своите прекрасни изпълнения те получиха лакомства и подаръци. По време на празника бе отворена и Коледна работилница за изработване на картички и играчки. В нея се включиха десетки деца, като всички участници получиха награди.

Няма коментари:

Публикуване на коментар