Бисквитки

понеделник, 18 декември 2017 г.


Три поредни вечери децата на Враца ще пеят и танцуват на открита сцена на площад „Христо Ботев”
Празничната програма във Враца започва на 18 декември от 16.30 ч. На откритата сцена, на площад „Христо Ботев“, ще се изявят малките възпитаници от детските градини „Радост”, „Българче” и „Щастливо детство”, а от училищата ще се представят „Козма Тричков” и „Васил Кънчов”. Подготвени са много песни, стихчета и коледарски наричания. Концертът ще завърши с изпълнение на  Вокална група „Усмивка” при Център за подкрепа за личностно развитие- „Център за работа с деца”.
           Вторият празничен ден – 19 декември отново ще представи богата програма. Сцената ще посрещне малчуганите от детските градини „Детска Вселена”, „Звездица”, „Детски свят” и „Европейчета”, както и ученици от Обединено училище „Св. св. Кирил и Методий” от село Девене и СУ „Христо Ботев” - гр. Враца. Празничната програма ще завърши с квартет „Хармония”, при Център за подкрепа за личностно развитие - „Център за работа с деца”.
            В последния ден - 20 декември с песни, танци и хора ще ни зарадват малките артисти от детските градини „Дъга”, „Брезичка”,  „Славейче”, също и ученици от НУ „Иванчо Младенов” и ОУ „Васил Левски”. За всички участници в откритите коледни сцени, Община Враца е подготвила малки изненади.

Няма коментари:

Публикуване на коментар