Бисквитки

петък, 9 септември 2016 г.

Кметът на Община Враца честити рождения ден на Георги Каменов



Кметът на Община Враца Калин Каменов поздрави футболната легенда на „Ботев“ Враца Георги Каменов по случай 75-ия му рожден ден.
За да честитят рождения ден на голмайстора на терена на стадион „Христо Ботев“ излязоха цялото спортно-техническо ръководство на футболния клуб, мъжкият отбор на „Ботев“, юноши старша възраст и деца от различни възрастови формации на клуба.   
„Георги Каменов е човекът-легенда. С неговото име се свързват едни от най-големите постижения на „Ботев“ Враца. Пожелавам на всеки един от вас възможността да изиграе толкова мачове, колкото е имал Георги Каменов или поне половината от головете, които той е вкарал в елита. Хора, като Георги Каменов  трябва да бъдат пример, защото неговият живот е свързан с футбола. Независимо, че от доста години не играе активно, той присъства на всеки ваш мач, неговото сърце със вас на терена и ви подкрепя“, заяви в приветствието си кметът на Общината и председател на Управителния съвет на „Ботев“ Враца Калин Каменов.
Георги Каменов е първият притежател на новия екип на врачанските футболисти. Изненадата, по случай рождения му ден бе лично връчена от кмета Калин Каменов. Фланелката с номер 10 е символична за рожденика. В продължение на 13 години Георги Каменов играе в „Ботев“ Враца под номер 10.
 „Макар, че съм прекъснал тренировките, аз живея с футбола и се радвам, когато отборът на „Ботев“ Враца постигне високи резултати“, заяви Георги Каменов.
„Успехът идва, когато работите старателно“, обърна се към футболистите на „Ботев“ легендата на отбора Георги Каменов и пожела успех на врачани в следващите мачове.

Няма коментари:

Публикуване на коментар