Бисквитки

петък, 9 септември 2016 г.

25 фирми подадоха оферти за участие в Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради във Враца



В Заседателната на Община Враца бяха отворени 25 офертите на фирми от страната, които участват в обществена поръчка с предмет: „Упражняване на строителен надзор и контрол по време на изпълнение на строително-монтажни работи във връзка с реализацията на Национална програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради на територията на община Враца“. Фирмите-кандидати са от София, Пловдив, Варна, Враца и Плевен.
Обособените позиции, по които кандидатстват фирмите са 10 и са сградите в ж. к. „Сениче“ бл. № 54“, ж. к. „Младост“ бл. № 1“, на бул. „Втори юни“ № 70“,  ул. „Братя Миладинови“ № 10“, ул. „Мито Орозов“ № 45“, ул. „Вежен“ № 7-бл. „Чавдар“ № 7“, ж. к. „Сениче“ бл. № 74“, ж. к. „Дъбника“ бл. № 144“, ж. к. „Дъбника“ бл. № 36“ и блок на ул. „Васил Кънчов“ № 2А“. Фирмите, участници в обществената поръчка, кандидатстват за определена позиция, а някой от тях и за всичките.
Председател на комисията е Марио Милов, ръководител на Звено „Обществени поръчки“ в Община Враца.


Няма коментари:

Публикуване на коментар