Бисквитки

петък, 9 октомври 2015 г.

„Старт в кариерата“



Две работни места са одобрени за кандидатстване в Областна администрация – Враца по Програма „Старт в кариерата“. Кандидатите, които желаят да започнат трудовия си стаж, трябва имат завършено висше образование в направленията „Администрация и управление“ или „Икономика“, да са на възраст до 29 години и да притежават документ за компютърни умения и за владеене на Английски език.
Продължителността на Програмата, в която младежите ще имат възможност да придобият трудов стаж и опит по своята специалност, е девет месеца.
Кандидатите трябва да бъдат регистрирани в Дирекция „Бюро по труда“ като безработни или заети лица или да не притежават трудов стаж по придобитата специалност от висшето си образование.
Срокът за подаване на Заявленията за кандидатстване по Програма „Старт в кариерата“ е 23 октомври 2015 г.
Желаещите да кандидатстват могат да подават в Дирекция „Бюро по труда“ по регистрация комплект документи със Заявление за кандидатстване по Програмата, в която посочват ведомствата, за които кандидатстват и съответните работни места. Всяко лице може да кандидатства едновременно за три работни места, но до две работни места при един работодател по Програмата. Документите се подават лично.
В срок до 16 ноември 2015 г. включително, Агенцията по заетостта ще публикува на интернет-страницата си, а дирекциите “Бюро по труда” - на информационните си табла, списък на кандидатстващите лица по работни места.
Пълният комплект от документи е публикуван на официалните страници на Министерство на труда и социалната политика и на Агенцията по заетостта.


Няма коментари:

Публикуване на коментар