Бисквитки

петък, 8 май 2015 г.

САМО ПО TV7 И NEWS7: ПАРАДЪТ НА ПОБЕДАТА


На 9-ти май (събота) от 9:30ч. TV7 и NEWS7 директно от Червения площад в Москва ще излъчат Парада на победата.  шини. На 9 май на Червения площад ще бъде представено и най-доброто от новото руско въоръжение. Легендарните танкове Т-34 и самоходните установки СУ-100 ще водят колоната, а след тях ще преминат дългоочакваните нови машини на руската военна промишленост: най-новият танк „Армата“, самоходната артилерийска установка „Коалициа-СВ“, подвижният противотанков Очаква се отбелязването на 70-тата годишнина от края на Великата Отечествена война да се превърне в най-мащабното събитие в историята на съвременна Русия.
По площада ще преминат 16 хиляди военни и офицери, както и над 200 бойни маракетен комплекс „Корнет-Д“, бойната машина на пехотата „Курганец-25“ и бронетранспортьорът „Курганец-25“. В небето над руската столица ще прелетят 143 самолета и хеликоптера.
Единствено TV7 и NEWS7 ще дадат възможност на своите зрители да видят всичко, което се случва на Червения площад на 9- ти май.
В студиото водещите Николай Чадаров и Анатоли Стайков ще коментират отбелязването на 70-тата годишнина от края на фашизма, заедно с историци, военни експерти, политолози, анализатори, журналисти.
9-ти май „Парадът на победата“
директно от Червения площад в Москва

Няма коментари:

Публикуване на коментар