Бисквитки

вторник, 7 април 2015 г.

Заседание на Областния съвет за сигурност.


Днес се проведе редовно заседание на  Областния съвет за сигурност. То бе  ръководено от заместник областния управител и негов заместник - председател Ирина Иванова. На първата работна среща за тази година, членовете на Съвета се запознаха с актуализирания поименен състав. В него са включени всички териториални звена свързани със сигурността на населението и обезпечаването във военно време. Такива структури са Областна дирекция на МВР, Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", Териториална дирекция „Национална сигурност”, Окръжна прокуратура, Окръжен съд, Военно формирование 54 990 - Враца, Военно окръжие – Враца, Регионална здравна инспекция,Областен съвет на Български червен кръст,“ЧЕЗ Разпределение“, „ВиК“ – ЕООД, както и Регионална дирекция „Околна среда и води“ и Областна дирекция „Земеделие“. Акцент  беше поставен върху координацията и комуникацията между структурите в Съвета.
Секретарят на съвета Цветан Василев запозна присъстващите с функционалните задължения на всеки отделен член и предложи на вниманието на присъстващите проекта за Правилник за състава и функциите на Съвета.
След проведените разисквания, Правилникът, регламентиращ състава и дейността на Областния съвет за сигурност беше приет единодушно.



Няма коментари:

Публикуване на коментар