Бисквитки

петък, 10 април 2015 г.

Врачанските стрелци са в елита на полицейската стрелба

Отбора по стрелба на СК „Спартак – Враца„ при ОД на МВВрачанските стрелци държат мястото си в елита на полицейската стрелба Р – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба „Величко Величков„, който се проведе от 07.04.2015г. до 09.04.201г. в гр. Плевен. 
с голямокалибрен пистолет. Николай Милушев спечели бронзовия медал и третото място в турнира с резултат от 165 точки, а Ивайло Флоров взе четвъртото място в индивидуалната надпревара при мъжете. Мъжкия отбор на врачанските полицаи в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов спечели и второ място в отборната надпревара. При при мъжете  шампиони станаха стрелците от ГДБПЗН.
В отборното класиране женския отбор на СК“Спартак-Враца“ в състав Катя Василева и Десислава Иванова останаха на четвърто само на три точки от отбора на ОДМВР-Ловеч. Катя Василева остана на четвърто място и в индивидуалната надпревара, само на точка от бронзовия медал. При жените шампиони станаха домакините от ОДМВР- Плевен.
В комплексното отборно класиране отбора на ОДМВР – Враца заслужи купата за второ място, след отбора на ОДМВР-Плевен. Наградите бяха връчени от олимпийския шампион по спортна стрелба Таньо Киряков.
Републиканския Турнир по стрелба „Величко Величков“ е традиционен и се провежда от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР-Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба на България - Величко Величков. В турнира участие взеха 17 отбора и общо 90  състезатели

Няма коментари:

Публикуване на коментар