Бисквитки

събота, 13 декември 2014 г.

Заместник областният управител Комитски присъства на връчването на дарение


Заместник областният управител на област Враца Мирослав Комитски присъства на връчването на дарение от ЧЕЗ България на община Мизия. В сградата на община Мизия дарението бе връчено от изпълнителния директор на компанията Петър Докладал.
„Започнахме 2014 година с дарение и се радвам, че можем и да я приключим, подкрепяйки хора в нужда“, каза Докладал.
Заместник областният управител Мирослав Комитски приветства присъстващите и благодари на ръководството на ЧЕЗ България за благородната инициатива.
Компанията подари и достави нови енергийно ефективни електроуреди за най-тежко засегнатите от природното бедствие 12 семейства. ЧЕЗ подпомогна и местното читалище „Просвета-1915“.

„Тази сутрин изпълнителният директор на ЧЕЗ България Петър Докладал прие личните благодарности на областния управител Малина Николова. Казвам още веднъж – „Благодарим!“. Поведението на компанията е пример за подражание и вярвам, че това няма да е последната подобна инициатива. В навечерието на светлите коледни и новогодишни празници, нека не забравяме, че има хора, които останаха без дом заради бедствието. Има хора, които са лишени от семейния уют. Нека бъдем съпричастни с тях и да помогнем, според възможностите си. Имаме уверението на Петър Докладал, че компанията има дългосрочна програма за подпомагане на хора, изпаднали в беда“, заяви Мирослав Комитски.

Няма коментари:

Публикуване на коментар