Бисквитки

понеделник, 8 декември 2014 г.

Функциите и ресорите на заместник-областните управители са определени със заповед



         Областният управител на област Враца разпредели функциите и ресорите на своите заместници.
         Мирослав Комитски ще подпомага областния управител при осъществяване на неговите функции за управление на човешките и финансови ресурси, административното обслужване, информационните системи и деловодство, координацията с общините, управлението при кризи. При осъществяване правомощията на областния управител в отделните области на политики, вицегубернаторът поема земеделието, околната среда, социалната политика, здравеопазването и транспорта.
         На заместник-областния управител Ирина Иванова са възложени управлението на държавната собственост, сигурността на информацията, законосъобразността и публичността на дейността, протоколът и организационно-техническата подготовка на изборите. областите на политика, в които тя ще подпомага областния управител са икономика, култура, спорт, правосъдие, вътрешни работи и отбрана, регионална политика.
         Образованието, международното сътрудничество , националните и европейски програми са политиките, които ще се ръководят и контролират пряко от областния управител.



Няма коментари:

Публикуване на коментар