Бисквитки

четвъртък, 30 октомври 2014 г.

Крими хроника

На 29.10.2014г., в 22,10ч. в гр.Враца е спрян за проверка л.а. „Ауди”, управляван от Р.И./55г./ от гр.Враца. Пробата за алкохол е положителна- 1,70 промила. По случая в РУП- Враца е образувано БП.
В павилион за хранителни стоки в с.Гложене е извършена полицейска проверка при която са намерени и иззети цигари и пликове с нарязан тютюн, без български акцизен бандерол.
По време на специализирана операция „Сигурни пътища”, в гр. Козлодуй е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен”, управляван от М.М./41г./ от гр.Русе. При проверка за употреба на наркотици или упойващи вещества с техническо средство, уреда отчел положителни проби за употреба на кокаин и метаамфетамини. Образувано е досъдебно производство.
На територията на РУП-Оряхово е проведена СПО за противодействие на битовата престъпност в малките населени места. Проверени са 4 питейни заведения, 15 МПС, 27 лица, 2 пункта за изкупуване на метали. Констатирани са 9 нарушения.
В14.30ч. в гр. Роман е спрян лек автомобил „Шевролет Трейлблейзър”, управляван от белгийски гражданин, който шофирал в населеното място със скорост 74 км/ ч. при максимално разрешена 50 км/ ч. На водача е съставен акт.
Резултати от проведената специализирана операция „Сигурни пътища”
На територията на ОД МВР-Враца са установени 145 нарушения на скоростта.
За нарушение на ДЗвП са издадени 47 акта и 98 фиша.
 Регионален говорител на МВР:
  Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар