Бисквитки

петък, 10 октомври 2014 г.

Преасфалтират цялостно още един участък от бул. „2 юни” във Враца

  В събота и неделя (11 и 12 октомври) ще бъде извършено цялостно преасфалтиране на участък от бул. „2 юни” в района от кръстовището с ул. „Ген. Леонов” до кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф” във Враца. Поради предвидените строителни работи, в двата дни ще бъде променена организацията на движение на тролейбусния транспорт. От 9 до 21 ч. тролеибусите ще се движат само от блок 26 в жк „Дъбника” до площад „Св. Софроний Врачански” и обратно. За всички останали превозни средства ще важи временна организация на движението, според която по бул. „2 юни” ще може да се преминава само по едно от локалните платна.
         Община Враца умолява всички граждани да не паркират автомобилите си в района, предвиден за преасфалтиране и да преместят от там спрените МПС-та.
            До момента изцяло нов асфалт по бул. „2 юни” бе положен в участъците от кръстовището с Е-79 до района на МБАЛ „Христо Ботев” и от кръстовището с ул. „Екзарх Йосиф” до Младежкия дом. Основният ремонт на булеварда е част от строителната програма на Община Враца за 2014 г. Финансирането му е от Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите”, по която за основни ремонти на улици в града бяха отпуснати 7 милиона лева.

 Даниела Хитова,

гл. експерт „Връзки с обществеността”

Няма коментари:

Публикуване на коментар