Бисквитки

сряда, 3 септември 2014 г.

Eко-спектакъл

              На 12.09, петък, от 17:00 часа, на площад  „ Христо Ботев”
Община Враца организира представянето на еко-спектакъла на „Илкова театър” – „Нашата улица”, с  което дава възможност на децата от Враца да участват в първите в света Номинации  „Най-големият малък приятел на животните - BLFA 2014”.
Категориите, в които децата ще се състезават са  три: Еко-патрул, Еко-художник и Еко-пиар.
             „Еко-патрул”в почивен ден се организира акция „АлВи за Еко-град, където с отличителен стикер Еко-патрулчетата запознават стопаните на кучета с брошура за правилно отглеждане на домашните любимци, за да бъдат здрави и обичани, а улиците ни да остават чисти след разходката. Предвиждат се акции за монтиране на къщички за птиците, оставащи през зимата в нашата страна; Дискусии за добрите практики на отглеждане на животни с ръководството на Зоопарка  и Цирка.
„Еко-художник” – децата рисуват под мотото „Да направим света
подобър!”, като изобразяват „Нашата улица” такава, каквато бихме искали да изглежда: чиста, с много дървета и зеленина, с играещи деца, с птички, с любимото четириного приятелче, с мама, с приятелите ...
„Еко-пиар” – децата отразяват събития в помощ на животните и
организирани от АФА чрез фотографии или статии.

Да помогнем на децата ни да превърнат Етиката на толерантност и загриженост в начин на живот – надежда  за създаването на един по-мил и по-сърдечен свят утре!


Няма коментари:

Публикуване на коментар