Бисквитки

сряда, 30 октомври 2013 г.

ВиК Враца получи Международната европейска награда за качество за 2013 година


         На официална церемония в Париж „Водоснабдяване и Канализация“  гр. Враца получи Международната европейска награда за качество за 2013година, която се присъжда ежегодно от клуба на световните лидери за постигнати високи резултати в различни сектори на дейност. Изборът е направен между 7000 фирми от 95 държави в света.   
         Наградата бе връчена на 28 октомври 2013г. в конгресния център на хотел Меридиен  Етоал в Париж. Сред наградените фирми бяха водещи компании от целия свят, производители от тежката и леката промишленост, както и компании, предоставящи услуги в различни области като банкови и финансови институции,  маркетингови и консултантски компании, болници и фармацевтични компании, фирми, предоставящи комунални услуги на населението и други. На награждаването присъстваха бизнесмени от пет континента, президенти на водещи компании в своите страни.
         Международната европейска награда за качество е учредена с цел популяризиране на философията за качество и признание  на наградените  фирми за постигнатите трайни резултати и устойчиво бизнес-развитие. С получаването на този висок приз мениджърите на наградените компании  се присъединяват към членовете на престижния „Клуб на световните търговски лидери“, който е създаден за насърчаване на обмена и връзките между най-добрите компании в света.                                                                                                                                                                                                                                                                                Водоснабдителното дружество получи и правото да бъде включено в следващото издание на многоезичен справочник на най-добрите фирми, носители на международната награда за качество.               



Няма коментари:

Публикуване на коментар