Бисквитки

събота, 6 април 2013 г.

ОИЦ-ВРАЦА СЕ ВКЛЮЧИ В КАМПАНИЯТА „ДАРИ КНИГА-ПОДАРИ ЗНАНИЕ“


Управителят на ОИЦ-Враца Цветана Иванова днес взе участие в маратон на четенето: „Приказки от Ангел Каралийчев“ с деца от предучилищна група на ЦДГ „Дъга” в града. Инициативата е част от дарителската кампания „ДАРИ КНИГА-ПОДАРИ ЗНАНИЕ“ и се проведе в Детския отдел на Регионална библиотека „Христо Ботев“. Целта на кампанията е да се подпомогне набавянето на съвременни детски книги, за да се поощри четенето и да се провокирана интерес към знание. В периода от 2-23 април 2013 г. в кампанията могат да се включат представители на врачанската общественост, институции, бизнес и граждани.

Областният информационен център-Враца раздаде подаръци на децата, които от своя страна поздравиха всички присъстващи с изпълнението на няколко детски песни. Цветана Иванова разговаря с тях и се опита да разбере какво знаят най-малките за Европейския съюз. По време на срещата преподавателите от детската градина изявиха желание да посетят центъра и децата да получат повече информация за страните в ЕС.

ОИЦ – Враца е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.



Няма коментари:

Публикуване на коментар