Бисквитки

сряда, 6 март 2013 г.

ВРАЧАНСКИТЕ ПОЛИЦАИ С ТОЧНА СТРЕЛБА

В чест на Националния празник 3-ти март в гр.Бургас се проведе традиционния Републикански турнир по стрелба „ Освобождение за служители от МВР. Надпреварата бе с голямокалибрен пистолет.
В индивидуалната стрелба врачанските полицаи при мъжете Ивайло Флоров и при жените Катя Василева влязоха във финалите, но малко не им достина да спечелят бронзови медали, като и двамата завършиха на четвърто място.
В отборната надпревара женския отбор в състав Катя Василева и Десислава Иванова останаха на четвърто място, като шампионската титла стана притежание на Академия на МВР, пред отборите на ОД на МВР Силистра и ОД на МВР Пловдив. При мъжете Николай Милушев и Йордан Ценов се класира на пето място , а победители станаха стрелците от СДВР В комплексното отборно класиране стрелците от Спортен клуб „Спартак” при ОД на МВР - Враца спечели сребърната купа и доказаха, че и през тази година врачанските полицаи ще са водещи в стрелбата. Шампиони в комплексното класиране станаха полицаите от ОД на МВР Силистра, а бронзовата купа завоюваха състезателите от ОД на МВР Пловдив.
Следващото състезание е в началото на месец април, когато в Плевен е състезанието в памет на Величко Величков.
Огнян Филипов

Няма коментари:

Публикуване на коментар