Бисквитки

сряда, 6 март 2013 г.

Крими хроника

След ОИМ по сигнал от 24.02.2013г, че на ул. „Максим Горки”, гр. Враца, неизвестно лице е подпалило шкаф и вещи на терасата на частен дом е установено, че извършител е лицето Ю.М./41г./ от гр. Враца, осъждано за кражби и грабеж.
При проверка на товарен автомобил „Мерцедес”, управляван от А.Ц./52г./ от гр.Враца, служители на УП ”Дъбника” намерили 62 кутии с цигари от различни марки, без български акцизен бандерол.
На 05.03.2012г., в 23:00ч. в гр.Враца, при проверка на лек автомобил „Ауди”, управляван от Н.Р./43-годишна/ от гр. Враца, е установено, че водача е употребил алкохол- 1,93 промила . По случая в РУП -Враца е образувано БП.
В с.Върбешница, служители на РУП-Мездра установяват, че от ел. табло на уличен стълб пред къща обитавана от М.И./25г./, са прокарани кабели по нестандартен начин. В момента, в който полицейските служители започнали проверката, М.И. издърпал кабелите в резултат на което се получило късо съединение и прекъснато ел. захранването на две къщи. За случая е уведомено „ЧЕЗ-Разпределение” ЕООД. Установено е незаконното присъединяване към електроразпределителната мрежа. Образувано  
е дознание.
В РУП-гр.Роман е получен сигнал, че за времето от месец ноември 2012г., до 05.03.2013 г., от къща в село Долна Бешовица , неизвестно лице е извършило кражба на циркуляр за рязане на дърва и микровълнова печка "LG". След ОИМ е установено, че извършител на кражбата е криминално проявеното лице Ц.П./47г./ от същото село.
На 06.03.13г., в 00:10ч. в РУП-Враца е получено съобщение от тел. 112, че на ул. ”Димитър Йоцов”, гр. Враца, гори лек автомобил „Крайслер Стратус”. Изгоряла е предната част на автомобила. Образувано е дознание.
Регионален говорител на МВР:
 Красимир Василев


Няма коментари:

Публикуване на коментар