Бисквитки

неделя, 17 март 2013 г.

Заплаха с оръжие срещу полицаи

На 16.03.13г., около 22:00 часа, служители на ОД МВР Враца, отиват къщата на М.Г./33г./ в село Добролево, с цел да задържат мъжа, който е обявен за ОДИ от 9 РПУ-та от цялата страна. Лицето е с криминално проявено- кражби, измами, въоръжен грабеж в гр.Мездра през 2005г.
На входа на жилището, полицейските служители били пресрещнати от бащата на М.Г., който направил опит да осуети проверката. След като полицаите влезли в жилището, срещу тях се излязъл с ловна пушка М.Г., който натиска спусъка, чул се звук от ударника, но изстрел не е възпроизведен. Мъжът е неутрализиран от полицейските служител и задържан.
При проверка на оръжието- ловна пушка, в цевите е имало два патрона, върху които личат следите на ударниците. Най-вероятно по техническа причина не са били възпроизведени възпроизведени изстрели.
При претърсването на къщата са иззети: двуцевна ловна пушка 20 кал. с рязани цеви и приклад и със неустановена марка и модел,2 боеприпаса в цевите на оръжието, пистолет -9мм. с пълнител с 8 боеприпаса, 37 нотариални актове, 4 договори за доставка, 2пълномощни, кочан с фактури.



Няма коментари:

Публикуване на коментар