Бисквитки

вторник, 12 февруари 2013 г.

Крими хроника


На 11.02.13г., в РУП-Враца е получено съобщение от управител на магазин за гр.Враца, който съобщил, че непознат мъж е направил опит за кражба на пари от оборота на магазина. След бързи ОИМ и ПСД е установено, че извършител е криминално проявеното и осъждано лице А.И./27г./ от гр.Враца.
На 12.02.13г., в 00:01ч. в гр.Оряхово, при проверка на лек автомобил ”БМВ”, управляван от В.Х./35г./ от с.Хърлец, е установено, че водача шофира след употреба на алкохол- 0,72 промила.
След ОИМ и ПСД за кражба на кон, извършена на 12.09.2012г., от двора на къща в гр.Роман е установено, че извършител е М.Л./25г./ от гр.Роман, криминално проявен. Откраднатото животно е открито в землището на с.Краево, общ.Ботевград.
На 11.02.13г., в РУП-Враца е получено съобщение от кмет на с.Баурене, който е заявил, че около 05:00ч., е възникнал пожар в пощенска станция в селото. От извършения оглед е установено, че неизвестно лице е проникнало в помещението и е запалило дървено бюро, на което имало компютърна конфигурация. Образувано е дознание.
В РУП-Б.Слатина е получено съобщение от 55-годишна жена от с.Соколаре, която е заявила, че от къщата й е извършена кражба на 4 500 лв. Образувано е дознание.
       В РУП Оряхово е получено съобщение, че от училищен автобус собственост на Община Оряхово, паркиран на улица в с.Лесковец, неизвестно лице е извършило кражба на два акумулатора. Образувано е дознание.

Регионален говорител на МВР:
  Красимир Василев


Няма коментари:

Публикуване на коментар