Бисквитки

неделя, 10 февруари 2013 г.

ВМРО В КРИВОДОЛ ИЗБРА НОВО РЪКОВОДСТВО

.
Отчетно-изборно събрание проведе ВМРО в Криводол. От името на временното ръководство Евгения Илиева представи историческа справка за развитието на ВМРО в общината: от основаването през 2000 година дейността преминава през различни периоди на активност. В последните години едни от най-сериозните прояви бяха подписката срещу членството на Турция в Европейския съюз, популяризирането на живота и делото на революционерката Маслина Грънчарова, както и участието в политическия живот на община Криводол. На два пъти успява да реализира общински съветници, като в настоящия мандат Искра Илиева е общински съветник и секретар на постоянната комисия по хуманитарни дейности.
Областният председател Красимир Богданов направи отчет за дейността на ВМРО във Врачанско. Присъстващие дискутираха по актуални социално-политически въпроси, като бедността, липсата на адекватна политика по отношение на доходите, пренебрежителното отношение на държавата към проблемите на Северозапада, циганизацията и опитите за разиграване на етническата карта, фалшификациите на българската история и пълзящата ислямизация.
Общото събрание гласува единодушно състава на новото ръководство. За председател беше избран Евгени Христов – собственик на стройтелна фирма, зам.-председател стана Венета Владинова – застрахователен агент, а секретар Евгения Илиева – дългогодишен активен член на ВМРО.
Отбелязана беше нуждата от активизиране и разширяване дейността на Организацията, като се набелязаха проявите свързани с националният празник 3-ти март, както и предстоящото учред

2 коментара:

  1. ГЕНЧО МАВРАТА ЛИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....ОЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...........ОТ ПРОСЯК-БАРОВЕЦ.........ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦ.....МАМКА ТИ ШЕ Е..А ГЕНЧОООООООООООООО.........

    ОтговорИзтриване
  2. като си толкова смел, защо не се представиш

    ОтговорИзтриване