Бисквитки

вторник, 9 октомври 2012 г.

Крими хроника



 На 08.10.2012г., в гр. Враца, служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност”, установиха до сградата на  ТД НАП-Враца, товарен автомобил „МАН”, управляван от гражданин на Република Сърбия. Мъжът разпространявал цигари в близост до сградата на ТД НАП-Враца. В автомобила са намерени 26 кутии цигари „Вайсрой”, със сръбски бандерол.
 На 09.09.12г., в РУП-Враца е получено съобщение, че в лозята край гр. Враца, неизвестно лице  е извършило кражба на  360 м. ел. кабел, собственост на ЧЕЗ. След ОИМ е установено, че извършител е криминално проявеното за кражби лице К.К./28г./ от гр.Враца. Образувано   е дознание
B  00:05ч. в гр.Враца, ул.”Козлодуйски бряг”, полицейски патрул спрял за проверка лек автомобил “Пежо”,  управляван от  Ц.Ц./22г./  от гр. Враца. Пробата  за алкохол е положителна- 0,65 промила .
 След издирвателни мероприятия за кражба на телефон, извършена на 13.09.2012 год.  в гр. Бяла Слатина   е установено, че извършител   е лицето И.И./18г./ от с.Бъркачево.
 На 16.07.2012г., в УП Хайредин е постъпил сигнал от жител на село Рогозен, който съобщил, че от къщата му, неизвестно лице е  откраднало: раница с рибарски принадлежности,  чувал с ечемик,  2 вили,  3 мотики, гребло,  брадва, 10 буркана със зимнина. След ООИМ е установено че, кражбата  е извършена от лицето М.М./14г./ от същото село.
 
 Регионален говорител на МВР:
           Красимир Василев                                                                         

Няма коментари:

Публикуване на коментар