Бисквитки

четвъртък, 11 октомври 2012 г.

Крими хроника

На 10.10.2012г., служители на сектор „БОП „ -Враца, при ГДБОП – МВР проведоха специализирана полицейска проверка по линия „ Наркотици „. На ул. „28-ми октомври, гр.Враца, е извършена проверка на лицето Г.Е./19г./ от гр. Враца. При извършения обиск у него се намерени 2 сгъвки зелена суха листна маса, която при направения полеви наркотест реагира на канабис. При претърсване в жилището на лето, са намерени и иззети 20 полиетиленови сгъвки зелена суха листна маса , която при направения полеви наркотест реагира на канабис. Г.Е. е задържан за срок от 24 часа в РУП Враца. Образувано е дознание.
В 04.10 часа в РУП-Б.Слатина е получено съобщение от тел.112, за пожар в лек автомобил паркиран в двора на частен имот в с.Галиче. При огледа е установено, че е възникнал пожар в лек автомобил „Ауди-А 6”, ползван от лицето Д.Р./28г./. Автомобилът е изгорял напълно. Установено е,че палежа е умишлен. Образувано е дознание.
След ОИМ по сигнал от 30-08.2012г., за кражба на: метални винкели, тръби ,моторна резачка, медни пръскачки , бойлер, меден котел, от гараж в частен двор село Борован, е установено, че извършители са лицата: Б.Х./42-годишна/ от гр.Видин и С.М./16г./ от с.Борован. 
Регионален говорител на МВР:
Красимир Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар