Бисквитки

сряда, 29 август 2012 г.

Kражби



След  ОИМ по сигнал за телесна повреда на 25-годишна жена от с.Девене, извършена на 26.07.12г. в гр.Враца е установено, че извършител е лицето В.В./25г./ от гр.Враца.
B РУП-Б.Слатина е постъпил сигнал от жител на  с.Нивянин, който е  заявил, че от къщата му е извършена кражба на мобилен телефон.   След издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е дело на две 17-годишни момичета от същото село.B УП-Борован е получено съобщение от Д.К./43г./ от с.Малорад, който заявил, че е счупено стъкло на ползван от него товарен автомобил. След бързи издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от лицето С.К./22г./ от същото село. 
B РУП-Козлодуй е получено съобщение ,че за времето от 20.00 ч. на 27.08.2012г., до 09.00 ч. на 28.08.2012г., от врата на хале в сграда на бившата кравеферма в с.Бутан, неизвестни лица са откраднали 1300 кг. слънчогледово семе. Образувано  е дознание. 
BРУП-Козлодуй е получено съобщение от Б.В./33г./  от с.Рогозен, който заявил, че неизвестен извършител е разбил входната врата на къщата му, след което извършил кражба на: метален шкаф,  в който имало боен пистолет, преносим компютър,  телевизор LCD, 2 моторни косачки за трева. След проведените ОИЧМ и ПСД е установено, че Б.В. не притежава посоченото оръжие и метален шкаф. В жилището са открити различни вещи и предмети с неизяснена собственост и произход. Във връзка с това и на основание чл.326 от НК, лицето  е задържано за срок от 24 часа. 
B РУП-Враца е получено съобщение, че за времето от 26.08.12г. до 28.08.12г., от стопанска постройка  в село Згориград, неизвестно лице е извършило кражба на:  велосипед, ъглошлайф, ел. проводник с обща дължина около 100 метра. Образувано  е дознание.BРУП-Враца е получено съобщение от Затвора-Враца, че при извършване на обиск на лишения от свобода М.Ш./33г./, в крачол на панталона му са били намерени 3 сгъвки с кафяво прахообразно вещество. При направения полеви наркотест, веществото е реагирало на хероин.  Образувано  е дознание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар