Бисквитки

петък, 31 август 2012 г.

Kрими хроника


На 30.08.2012г., при проверка в дворно място в с.Бутан, ползвано за разкомплектоване на автомобили за скрап, полицейските служители  са открили купе  и двигател на лек автомобил” Опел Вектра”, за който  е установено, че е обявен за издирване от ГДНП-София. От лицето Р.Х./37г./  стопанисващо обекта е снето сведение.   Работата по случая продължава.
B  РУП - Козлодуй е получен сигнал от майката на 37-годишен мъж от гр.Козлодуй,  която съобщила, че синът й изпратил SMS с прощално съдържание на близките си и с лек автомобил „Мерцедес” се отправил в неизвестна посока. По-късно мъжът се обадил по телефона на приятели, като им казал, че ще се блъсне с автомобила. В издирването са се включили всички служители на РУП Козлодуй. Около 22:00 часа, след като разбрал от приятели, че полицията го издирва, мъжът сам се явил в полицейското управление  в града. Пробата за алкохол е положителна- 1,96 промила.
B РУП- Враца е получено съобщение, че от апартамент  в гр. Враца, ул. „Трайко Китанчев”, неизвестно лице  е   извършило кражба на  близо 7 000 лева и златни накити. В жилището е проникнато след отключване на входната врата. Образувано  е дознание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар