Бисквитки

вторник, 19 юни 2012 г.

Кражби

От извършената проверка  по повод подадена жалба от жител на  с.Градешница,   за това, че за времето от м.март до 01.06.2012г. НИ е извършил  кражба на около 400кг.слънчогледово семе от складово помещение на фирма „Агро-Стил 06” ЕООД находя що се в землището на с.Градешница  , се установи, че извършител на деянието е   Г. К. от с.Градешница  .Слънчогледовото семе предмет на кражба е продадено от извършителя   в маслобойна, собственост на фирма „Агро Стил 06” ЕООД.
   В РУП-Враца е образувано ЗМ №762/2012г. по жалба на П.  Д.  от гр. Враца   затова, че на 07.06.2012г. НЛ е счупило стъклото на предна лява врата на л.а.”БМВ” негова собственост .От проведените ОИМ се установи, че извършител на деянието е  Г. Д.   от гр.Враца  .На извършителя е снето сведение по случая и е освободен.
  В РУП-Б.Слатина е получено съобщение   от И.Н.   от гр.Б.Слатина, че около 14.50. ч. между  гр.Б.Слатина и с.Търнак лицата А.Ч. и  Ч.К. и  двамата от с.Търнак, след като са използвали сила и заплахи са му отнели лек а-л. Сузуки „”Вагон Р”  . От проведените БОИМ се установи автомобила ,които е оставен в двора на къщата на извършителите в село Търнак.Двамата  са   задържани в РУП-Б.Слатина за срок от 24ч.Започнато е ДП  
     Получено е съобщение от  И. П.  , от гр.Бяла Слатина,   че на автобусната спирка в централната част на с.Търнак непознато   лице след използване на физическа сила й е отнело портмоне с лични документи. От проведените бързи ОИМ и ПСД се установи, че извършител на деянието е М. В.   от с.Търнак.  Портмонето е намерено и иззето.  
 Започнато е ДП  .
 В УП-Хайредин е получено съобщение от жителка на с. Рогозен,   която е заявила, че на 15/16.06.2012г. НИ от не заключена селскостопанска постройка в двора на домът й е извършило кражба на готварска ел.печка, газов котлон, прахосмукачка, ръчна коса за косене и казан за варене на буркани.
По случая в РУП-Козлодуй е образувано ЗМ.
От проведените ОИМ е установено, че извършители на деянието са лицата Г. К.   и Б. Г. и двамата от село Рогозен.


Няма коментари:

Публикуване на коментар