Бисквитки

понеделник, 5 декември 2011 г.

Важен изпит взеха таекуондисти от клуб "Кум Рьонг"

Двадесет и шест таекуондисти от врачанския клуб „Кум Рьонг“ взеха участие в семинар и изпит за покриване на ученически степени, организиран от ръководството на клуба. Grand Master Ким Унг Чол проведе двучасов семинар ден преди изпита, на който възпитаниците на Илия Цветков затвърдиха знанията си. Седем бели пояси положиха първия си изпит, трима от които станаха притежатели направо на жълти колани /взеха по 2 степени/ - Цветелин Емилов, Емилия Емилова и Никол Маркова. Тони Руменов пък заслужи от жълт направо зелен пояс, което му дава право да вземе участие на предстоящото състезание в дисциплината спаринг.

Илия Цветков, старши треньор: „ Изпит беше нужно да се направи, за да можем да включим и няколко нови попълнения в отбора, както и да повишим самочувствието на юношите за предстоящия турнир. Отборите на юношите младша и юношите старша възраст са ни новосформирани – имат зад гърба си по 2 състезания, но вече твърдо отстояват позиции и догонват успехите на предишния отбор, който премина във възрастовата група на мъжете. Състезателите са изключително качествени и заслужават да носят на кръста си по-високи степени.“

В края на седмицата в зала „Скаптопара“ – Благоевград врачанските таекуондисти ще вземат участие в международен турнир за деца, юноши и девойки с минимум 23 състезатели. До момента заявки за участие са подали близо 400 състезатели, 200 от които от две гръцки федерации.

Няма коментари:

Публикуване на коментар