Бисквитки

понеделник, 5 декември 2011 г.

Убита жена и двама пострадали при катастрофа

На 05.12.2011г., около 18.00ч. в гр. Враца, кръстовището на бул. „М.Орозов” и ул. „Околчица” катастрофират: лек автомобил „Нисан”, управляван от М.А./40г./ от гр. Криводол и лек автомобил „Ауди”, управляван от М.Ц./21г./ от гр.Враца. Убита е 51-годишната Цецка Горанова от гр. Криводол, която пътувала в „Нисан”-а. Другият пътник в колата, Ц.Г./52г./ от гр. Криводол е получил черепна травма, настанен в МБАЛ „Хр. Ботев” гр. Враца. Леко ранен е водачът-М.А., който получил охлузни рани. Причина за катастрофата: при маневра ляв завой водачът на л.а. „Нисан”, отнел предимство на движещият се в права посока лек автомобил „Ауди”. Пробите за алкохол на водачите са отрицателни. Образувано е дознание.
Двамата пострадали са преминали през Спешно отделение на МБАЛ „Хр.Ботев” – Враца след катастрофата, станала на кръстовището на бул. "Мито Орозов" и ул. "Околчица" /до бившия завод "Гаврил Генов"/ вчера около 18 часа във Враца.
Единият пациент – М. С., е приет в спешно отделение, като са му извършени пълни изследвания, рентген и скенерово изследване, консултации със специалисти. Констатирано е контузия на гръден кош, без фрактури. Мъжът е в добро общо състояние и е освободен от болничното заведение.
Другият пострадал от катастрофата – Ц.Г. на 52 години е приет в ОАИЛ на МБАЛ „Хр.Ботев” – Враца. Той е в травматичен шок и с черепно-мозъчна травма. Констатирано е наличието на контузионно огнище в мозъка и тежък мозъчен отток. Пациентът е на апартно дишане и с опасност за живота, съобщиха от болницата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар