Бисквитки

понеделник, 29 август 2011 г.

ВМРО ще участва в изборите във всички общини на област Враца

ВМРО-Българско национално движение се регистрира за участие в предстоящите на 23 октомври местни избори и в десетте общини на област Враца. В повечето от тях войводите издигат и свои кандидати за кметове.
Във Враца ВМРО залага на ген. Валери Стаменов, подкрепен и от Движението за европейска интеграция, редица граждански сдружения и инициативни комитети.
В Мездра ВМРО издига самостоятелно кандидатурата на Ивайло Христов. В Хайредин, Оргнизацията в коалиция с НДСВ и БЗНС издига Петър Попов, а в Бяла Слатина Милко Симеонов. В Криводол вече беше обявена кандидатурата на президента на местния футболен клуб Петър Данчев. В община Роман за кметският пост ще се бори Валери Ролански, а в Оряхово Директора на социално подпомагане Робертино Маринов.
В общините Козлодуй, Мизия и Борован, ВМРО ще участва с листи за общински съветници и кандидати за кметове на кметства.
«Към ВМРО има сериозен интерес, не само от гражданите, но и от различни политически сили. В някои общини участваме самостоятелно, а там където сме в коалиция, ВМРО е водещата сила. Очакваме добри резултати, предвид на желанието на хората за промяна и доказаните качества на нашите кандидати», заяви Красимир Богданов – областен председател на ВМРО за Враца.

Няма коментари:

Публикуване на коментар