Бисквитки

неделя, 29 май 2011 г.

Чавдар (Бяла Слатина) с важна победа

Отборът на Чавдар (Бяла Слатина) се наложи с 3:0 като домакин на Банско в изтеглен мач от 31-ия кръг на Западната "Б" група. Тимът на Румил Жотев вкара две попадения в рамките на три минути в началото на втората част и се поздрави с победата. Влади Василев от дузпа, Тихомир Тодоров и Камен Каменов донесоха победата на Чавдар.
През първото полувреме домакините имаха инициативата, но така и не успяха да създадат чисто положение. На три пъти коженото кълбо се озоваваше в опасна близост до вратата на Янев, но завършващият удар липсваше. В 15-ата минута домакините поискаха дузпа, но съдията Богомил Маринов даде знак играта да продължи.
Второто полувреме започна приказно за Чавдар. В 54-ата минута съдията отсъди дузпа, която Влади Василев превърна в гол. Три минути по-късто Тихомир Тодоров покачи на 2:0 и на практика сложи точка на спора. В последната минута Камен Каменов направи резултата класически.
Във временното класиране Чавдар се изкачи на 8-о място с актив от 33 точки. Банско окончателно се сбогува с шансовете си за 2-ото място и остава на 4-а позиция с 45 точки.
ЧАВДАР БЯЛА СЛАТИНА - БАНСКО 3:0
1:0 Влади Василев (54-дузпа)
2:0 Тихомир Тодоров (57)
3:0 Камен Каменов (90)

Няма коментари:

Публикуване на коментар