Бисквитки

вторник, 31 май 2011 г.

Програма за летни стажове в АЕЦ „Козлодуй” за 2011 година

През 2011 г. за седми пореден път в “АЕЦ Козлодуй” ЕАД се организира Програма за платени летни студентски стажове. Утвърдилата се вече инициатива дава възможност на студентите да се включат в работата на различни структурни звена на атомната електроцентрала и да продължат обучението си в реална работна среда. Ангажиментът към развитието на човешките ресурси и специалното фокусиране върху професионалното изграждане на млади специалисти е един от значимите приоритети в социалната политика на Дружеството. Тази година платен стаж в АЕЦ ще могат да проведат общо 25 студенти, които отговарят на следните условия: завършен ІІІ курс с успех минимум 4.50, владеене на чужд език, компютърна грамотност, да нямат здравословни противопоказания за работа в среда с йонизиращи лъчения.
Стажовете ще бъдат с продължителност четири работни седмици в периода от 25 юли 2011 г. до 19 август 2011 г. По време на стажа студентите ще разработят проект по тема, определена съвместно с ръководителя на структурното звено, в което са разпределени. Разработеният проект ще бъде презентиран от всеки стажант в края на неговия престой в АЕЦ. Неодобрените за платен стаж кандидати могат да проведат неплатен стаж след подаване на молба до изпълнителния директор. Подробна информация за Програмата за платени летни студентски стажове на АЕЦ “Козлодуй” е публикувана на интернет страницата на централата www.kznpp.org.
Все по-нарастващият интерес на академичната младеж към лятната стажантска програма в АЕЦ е още едно доказателство за това, че централата има репутация на престижно и желано работно място, където младите хора имат възможност да натрупат полезен практически опит в избраното от тях професионално направление.

Няма коментари:

Публикуване на коментар