Бисквитки

понеделник, 29 ноември 2010 г.

Кметът на Враца: „Всички реформи започват от Северозапада. Това не е добре!”

Д-р Костадин Шахов  събра сили да изкаже откровено мнението си. Поводът бе закриването на военното поделение в града. С този акт близо 500 души ще останат без работа. При друга реформа миналата година бе затворена  дирекцията на НАП във Враца. На косъм висеше преместването на Регионалната инспекция за опазване на околната среда и водите.
Прав е кметът. Ако продължат подобни реформи във Враца може да остане само областната администрация. Но за какво е тя, като не може  да опази завоюваните позиции на този град. Или няма кой да се показва на коктейлите и в деловите президиуми на разни тържества.
На врачани им е  омръзнало от церемониалмайстори. На такъв се правеше бившия кмет Тотю Младенов. И се идва да се пъчи из Враца, вместо от позицията си на социален министър със зъби и нокти да се бие за всяко работно място в „любимия си град”.
Всички министри се изсипаха миналата година да подкрепят кметския избор на Шахов.  А сега го поставят в патова ситуация. Не само кмета, но и града.
Веселин Ангелов

1 коментар:

  1. Кмета и е прав и не е прав. Когато си на опитното поле наречено България и си в ролята на бялото зайче не виждам защо трябва да си учуден, ако е така или си много глупав, или много наивен! Когато в страната е пълен батак едвали някой е очаквал Враца да е млък оазис в морето на нищетата.Та Уважаеми г-н Кмете, много ви моля сега да не се правите на света вода ненапита, защото и Вие сте част от тази каша и едва ли някой ще Ви повярва, че едва сега разбирате какво се случва. Нали не сте забравил, че за да Ви изберат във Враца се натресе целия министерски съвет с какви ли не "предложения", така мили ми г-н Шахов стоят нещата в цялата държава, та и у нази!

    ОтговорИзтриване