Бисквитки

петък, 29 юни 2018 г.

Петя Аврамова и Красен Кръстев откриха в с. Галиче детската площадка, дарена от ПГ на ГЕРБ


Народните представители инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев, заедно с областния управител Малина Николова откриха новоизградената детска площадка в село Галиче.
Изграждането на площадката е по инициатива и с финансирането на Парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ и е на стойност 17 хил. лева. Това е поредният поет ангажимент на ГЕРБ, който е изпълнен и детската площадка е напълно завършена.
„Детската площадка, която обеща председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, вече е факт и децата на Галиче се радват на ново и красиво място за игра. Искам да Ви предам поздравите на всички мои колеги от парламентарната група, които дариха средствата за изграждането на тази площадка, с пожеланието децата на Галиче да се радват, да изпълнят парка с детски смях и игри. Ние от ГЕРБ изпълняваме обещанията си. Обещахме на кмета на Галиче Страхил Стоянов, човекът, на който Вие гласувахте доверие и създадохме този детски кът. Изградихме детската площадка с желанието и символиката жителите и децата на Галиче да бъдат обединени и всички Вие да бъдете единни“. С тези думи народният представител инж. Петя Аврамова поздрави присъстващите и им пожела да пазят новата придобивка.
Народният представител Красен Кръстев също поздрави жителите на Галиче и увери, че ГЕРБ и занапред ще подкрепя и реализира проекти, които да подобрят живота на хората от община Бяла Слатина.
„Поздравявам Ви с новата придобивка и използвам повода да изкажа благодарност на общинското ръководство и на общинско предприятие „Чистота и строителство“, които реализираха това прекрасно място за игра на децата“, допълни Красен Кръстев.
Създаденият детски кът е изграден с модерни и изцяло обезопасени съоръжения, съчетаващи много възможности за забавления на децата и отдих на техните родители. 
На официалното откриване присъстваха също кметът на Община Бяла Слатина Иво Цветков, кметът на Галиче Страхил Стоянов, председателят на Общинския съвет - Бяла Слатина Веселка Борисова и общинските съветници, общинският председател на ГЕРБ - Бяла Слатина Стефан Терзийски, жители и гости на Галиче.

Няма коментари:

Публикуване на коментар