Бисквитки

неделя, 2 юли 2017 г.

Републиканското първенство по стрелба с пистолет


Отбора по стрелба на СК „Спартак- Враца„ при ОД на МВР – Враца взе участие  в заключителния етап от Републиканското първенство по стрелба с пистолет, което се проведе от 27.06.2017г. до 30.07.2017г. в гр. Варна. Организаторите от Спортна асоциация на МВР и домакините от ОД на МВР – Варна и Центъра за специализация и професионална подготовка – Варна, на чието стрелбище се проведе първенството, показаха отлична подготовка. В републиканското първенство взеха участие 23 отбора и  общо 115 състезатели.

Врачанските полицай от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов не успяха да влязат в почетното класиране заради технически проблеми с оръжието в двете стрелби, които формираха отборното класиране. От мъжкия състав Ивайло Флоров влезе във финала, но остана извън призовата тройка, класирайки се на  шесто място.
В комплексното класиране купата спечелиха Академия –МВР, следвани от отборите на ОДМВР-Пазарджик и ОДМВР-Варна.      
При жените Катя Василева също влезе във финала и след безапелационно бърза и точна стрелба стана шампион и заслужено спечели златния медал и титлата републикански шампион за 2017г.

Следващото състезание на което Стрелците на СК „Спартак-Враца“ са организатори е традиционен  турнир по стрелба с пистолет. Турнира е по случай  5 юли – професионалния празник на служителите от МВР и ще се проведе на 04.07.2017г.  от 10.30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника“.    

Няма коментари:

Публикуване на коментар