Бисквитки

понеделник, 19 юни 2017 г.

Кметът Калин Каменов посрещна гости от 16 държави, участници в ММТФ ВРЕМЕ



В Заседателната зала на Община Враца, кметът Калин Каменов посрещна ръководителите на театрални формации, участващи в Международния младежки театрален фестивал „Време“.
„Искам да ви благодаря, че сте тук и с таланта си, допринасяте за благоприятното развитие на Международния фестивал „Време“.  Надявам се, със спектаклите да успеете да привлечете голям брой публика, която да се докосне до културата ви. На онези от Вас, които посещават Враца за поредна година, им пожелавам  приятен престой. А тези от Вас, които за пръв път са на гости тук, нека разгледат нашите забележителности и да намерят повод да се върнат пак.“ – каза кметът Каменов на срещата и допълни, че Враца е град с богато историческо минало и уникални природни дадености.
Пред гостите от 16 държави, Калин Каменов разказа историята на създаването на град Враца, както и легендата за Рогозенското съкровище.
Срещата продължи с представяне на участниците от всяка една държава – анотация от постановки и очаквания от фестивала. Директорът на Младежкия дом и организатор на Международен младежки театрален фестивал „Време“ – Георги Врабчев благодари на Община Враца за подкрепата и връчи официалната статуетка на форума на кмета Калин Каменов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар