Бисквитки

четвъртък, 11 май 2017 г.

Областният управител на Враца Малина Николова днес официално встъпи в длъжност



Символичното предаване на поста се осъществи между г-жа Николова и г-н Момчил Младенов, който бе назначен от служебното правителство на  Огнян Герджиков.
„Имам привилегията да познавам добре възможностите на екипа на Областна администрация – Враца, както и да познавам  голяма част от проблемите на област Враца. Това е добра основа, която дава възможност да работим ефективно и последователно. Първите задачи, които предстоят са свързани с контрола  върху изпълнението на Програмата за енергийна ефективност, организацията на похода „Козлодуй – Околчица” и осигуряване финансирането на одобрения трансграничен проект с Окръжен съвет - Долж. Вярвам, че професионалното и висшето образование са в основата на икономическия растеж на областта и това е един от акцентите на бъдещата ни съвместна работа с институциите, прилагащи националните и регионални политики за развитие. В рамките на мандата е необходимо да съдействаме за стартирането на Целенасочената инвестиционна програма за Северозападна България, която трябва да промени и изравни нашата област с най-напредналите.”, каза Малина Николова. Тя пожела на всички сили и здраве, за да работят за област Враца.
Малина Николова е назначена за областен управител с Решение 266 на Министерски съвет от 10 май 2017 г. Тя заемаше поста и в периода 2014 – 2017 година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар