Бисквитки

сряда, 10 май 2017 г.

Лов на съкровища

Лов на съкровище Враца - 21.05.2017г
Тази година темата е Обратно в бъдещето

На 21 май за трета поредна година във Враца ще се проведе Лов на съкровища. Това е популярен тип игра, свързана с разрешаване на загадки, разбиване на шифри и посещаването на различни забележителности. Всяка загадка води състезателите до определено място, на което трябва да се открие следващата загадка или да се изпълни някакво предизвикателство за да получат нова улика. 

Организатори са Враца софтуер общество , Ученически общински съвет - Враца , Етнографско-възрожденски комплекс „Св. Софроний Врачански“ и Младежки център - Враца. Спонсори на събитието са община Враца и фондация “Промяната” - най-голямата социално-отговорна инициатива на Нова телевизия. 

Ловът на Съкровище предизвиква интелектуално и физически участниците. Те се научават взаимно да използват силните си страни, да мислят креативно и да действат като екип. Всеки отбор трябва заедно да реши загадките, които трудно се решават самостоятелно. От голямо значение са уменията за ориентиране по карта, наблюдателност и съобразителност. 

Началото ще бъде дадено в 13:00 часа пред Тракийската принцеса. Записването е отворено и става през сайта http://hunt.vratsa.net/apply-team/ , местата са ограничени! Повече информация за събитието може да научите на страницата на  Враца софтуер във фейсбук  https://www.facebook.com/vratsasoftware/ .



-- 
Best regards,

Tonko Vlahov

Vratsa Software Community

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар