Бисквитки

петък, 12 май 2017 г.

ППМГ – Враца изпрати абитуриентите от Випуск 2017



172–ма зрелостници от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ за последен път прекрачиха прага на най-елитната врачанска гимазия. Тържественото изпращане започна в 11:30 след последния час на класа. С празнично шествие през центъра на града абитуриентите стигнаха до пл. „Христо Ботев“, където по традиция пуснаха своите бели, зелени и червени балони с послания.
Малко по-рано зрелостниците от патриотичния клас символично предадоха своя завет на бъдещете дванадесетокласници, които ще продължат родолюбивите инициативи. Учениците от XII е и XII ж клас се включиха в националната благотворителна инициатива „С тениска на бала“, с което изразиха своята съпричастност с абитуриентите сираци и полусираци от цялата страна.
„Разделяме се с поредния успешен випуск ученици и частица от настоящето на гимназията се превръща в нейна история, но и в частица от бъдещето на България. Защото едно училище – това са неговите ученици, те дават неговия облик, те се превръщат в негова гордост, те се вдъхновители на идващите след тях!“, това каза директорът на гимназията Татяна Василева в обръщението си към Випуск 2017.

Няма коментари:

Публикуване на коментар