Бисквитки

петък, 21 април 2017 г.

Велизар Енчев и Николай Бареков хвърлиха бомба в ефира на Евроком! Разкриха кой събра Каракачанов и Сименонов в една лодка и как крадат парите на българските данъкоплатци

 Чудовищни разкрития разтърсиха ефира на Евроком снощи. Николай Бареков и Велизар Енчев изнесоха скандални факти за т.н патриоти. Маските паднаха и лъсна безскрупулността на тези политически шарлатани, която народът едва ли ще прости. В студиото на „Презареди България” беше разкрито кой събра  Валери Симеонов и Красимир Каракачанои в една лодка и бяха показани документи, разкриващи бруталните схеми, чрез които източват държавната хазна и ощетяват с милиони левове българските данъкоплатци. "Жените на околовръстния път, които работят за единия хляб, са по-морални от тези три политически проститутки, които източват държавната хазна чрез субсидии, хотели, телени огради и  схеми с български  паспорти. Те са готови и майка си да продадат, само и само  да печелят пари и да останат във властта", категоричен е бившият депутата от ПФ, който беше гост в предаването на Бареков, което се излъчва всеки четвъртък от 22:00 часа по телевизия Евроком.
 Бареков е убеден, че това „чудовищно подобие на патриотичен блок” е създадено с парите на изпадналия в немилост банкер Цветан Василев и той е човекът събрал Симеонов и Каракачанов в една лодка. Евродепутатът разказа, че два дни преди да се отцепи от  КП ББЦ, Каракачанов е напуснал страната под претекст,  че отива на посещение в Македония, но всъщност от там е влязъл в Сърбия, където се е срещнал с Цветан Василев.  Банкерът му е дал тлъста сума пари срещу условието да напусне незабавно Бареков, който очевидно е "непослушен" и самостоятелен, и да се съюзи с Валери Сименонов.
Това беше потвърдено и от госта в студиото, който разказа, че на въпрос на журналист, зададен в Македония, как е възможно да позволите да бъдете финансирани от този човек, Каракачанов е отвърнал, че Василев е най-патриотичния банкер, който познава. По-късно обаче се е намесил Бойко Борисов. Като най-голямо морално падение на патриотите Енчев определя именно решението за коалиране с ГЕРБ, обявено в изборната нощ на 5 октомври 2014 година. За връзката между Каракачанов и Борисов потвърди и Бареков, като разказа, че още по времето, докато са „обитавали” една коалиция, патриотът е посещавал Банкя.
 Енчев разкри брутална схема, по която патриотите законно ограбват парите на българските данъкоплатци. Той представи информация за скандалното разходване на държавната субсидия, която получава тази мерзка коалиция. От показания документ става ясно, че Валери Симеонов прехвърля цялата субсидия, полагаща се на НФСБ, по сметките на собствената си телевизия СКАТ. Тя се равнява на 1,1 млн. лв. Скандалното е, че това нагло усвояване на държавен ресурс се извършва съгласно закона. В тази връзка Енечев припомни, че е внесъл в НС поправка на Закона за политическите партии, която гласи, че всяка политическа партия има право да разходва субсидията си в електронни и печатни медии, но не повече от 10% в една медия. Разбира се, тя не е била приета от народните представители.
 Валери Симеонов, който е част от сформирания от задкулисието обединен патриотичен блок, принуждава чрез ресурса на държавната машина българските войници, които пазят границата с Турция да спят и да консумират в неговия хотел, припомни още една от схемите Бареков, като подчерта, че целта е държавните пари да влизат в джоба на бургаския бизнесмен. Евродепутатът разкри и че сумата, която претендиращия днес да оглави цяло едно министерство патриот прибира чрез тези мошенически номера, е 100 000 лева на месец.
Бареков и Енчев осветлиха и още един начин, по който патриотите източват държавната хазна. Като законодатели те приемат в българския парламент, със съдействието на Бойко Борисов и ГЕРБ, закон, който им позволява пряко, без публичен търг,  да договарят с фирми от  „патриотичния обръч”, които да осъществяват обществени поръчки, срещу колосална комисионна.  Бившият депутат от ПФ изнесе ужасяващи факти, доказващи липсата на какъвто и да е морал у хората, съставляващи този блок. Пред зрителите на „Презареди България” той показа сигнал, който е внесъл до Главния прокурор. В документа Енчев в изнесъл скандални данни за извършени престъпления от персоните, готвещи се да управляват държавата в следващите четири години. Става въпрос за брутално източване на държавната хазна чрез обръчи от фирми, поели строежа на оградата при българо-турската граница. По думите му по време на Орешарски един линеен километър е струвал 250 000 лева, а по времето на Борисов, когато се намесват патриотите, тази сума се увеличава четири пъти до 1 млн. лева. Разликата се разпределя по джобовете им под формата на тлъсти комисионни, обобщи евродепутатът.
Бившият депутат от ПФ припомни и гръмкия скандал от последните месеци, в който отново бяха замесени гладните за власт и пари патриоти. Става въпрос за изнесените от сайта АФЕРА факти, че ВМРО и главатарят му Красимир Каракачанов са замесени с мръсна схема за издаване на български паспорти на македонски граждани, от която са се облагодетелствали със сумата от ‎‎28 000 000 €.
 Последният от патриотичното трио Енчев определи като единица мярка за политическа продажност – един Волен. Отказът му от политическата програма на партия АТАКА и полагането му в нозете на мутрите от партия ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов и Цветан Цветанов той определи като политическа проституция.
 Велизар Енчев  разказа в студиото как през лятото на 2014, само два месеца след като вкарват евродепутат от името на ББЦ, е била организирана среща от Каракачанов, на която е бил очертан план за създаването на ПФ. Енчев го определи като прецедент в българската политическа история, като политически номад, воден единствено от финансови интереси. Той се е коалирал с Костов, с Мозер, със Софиянски, с Ковачки, с Бареков, с Бойко Борисов, Валери Симеонов и Волен Сидеров, припомни ексдепутатът.
Заформящата се коалиция е колаборация между мутри и псевдопатриоти. Около тази теза се обединиха и Велизар Енчев и Николай Бареков. По думите им властта ще бъде поета от мутрите от ГЕРБ, от спекуланта със съдебни дела Марешки и от тримата патриоти, които доказано крадат директно от държавата
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар